Een Artikel Uit Link Magazine

‘De verbinding tussen technologie, markt en mens’.

Eltrex Motion heeft de bestaande technische marktfocus omgebogen naar meer klantgerichtheid. We kijken nu altijd samen met de klant naar de beste oplossing – niet alleen technisch, maar juist ook economisch. Daarbij proberen we de taal van de klant te spreken en de vraag achter de vraag te stellen. Technische mensen zijn vaak oplossingsgericht bezig en pakken de klantvraag meteen op. Wij kijken nu eerst meer naar wat echt het probleem is en komen dan soms met een andere, onverwachte oplossing. Deze manier van denken zat er bij onze mensen altijd al wel in; het enige dat we gedaan hebben, is ze meer uitdagen om ‘out-of-the-box’ te denken.
Bent u benieuwd naar het gehele interview met general manager, Coen Waltman? Of bent u nieuwsgierig naar de toekomst plannen van Eltrex Motion?


Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/www/dev3.burobergmans.be:/usr/share/php:/home/www/errorpages) in /home/www/dev3.burobergmans.be/www/eltrex/wp-includes/functions.php on line 2102