Holle As Gearbox, Veel Flexibele Oplossingen.

Graag laten wij u kennis maken met de nieuwste KS serie gearboxen. Deze holle as gearboxen zijn dusdanig gedesigned, dat ze eenvoudig te combineren zijn met diverse motoren, denk daarbij aan servo motoren, stepper motoren en ook DC brush motoren.

Hierdoor is een brede range van toepassingen denkbaar. Een aantal voorbeelden zijn :
• Direct aandrijving AGV
• Transportband aandrijving
• Kantelunit, bijv. solar panels

Maar ook overal waar een handmatige verstelling met draaiwiel omgezet moet worden naar een automatische oplossing, kan het draaiwiel vervangen worden door deze opsteekgearbox met bijpassende motor.

De KS serie bestaat reeds uit de volgende types :
• KS06, 48mm dik, 40Nm max., ratio range 23:1 – 350:1
• KS08, 52mm dik, 60Nm max., ratio range 3:1 – 4,65:1
• KS12, 57mm dik, 100 Nm max., ratio range 3:1 – 14:1
De efficiency ligt in de meeste gevallen rond de 90% waardoor we ook de motor zeer compact kunnen houden, veelal in een range van 20-500 Watt. Door uitvoering met stalen tandwielen en robuuste opbouw van de behuizing, kunnen deze gearboxen ook hoge axiale en radiale belastingen aan (500-1000N). Voor buitentoepassingen behoort een brede temperatuur range als wel IP65 tot de opties. De KS serie is standaard uitgevoerd met holle as, maar we kunnen deze eenvoudig aanpassen naar bijvoorbeeld een uitgaande as, enkel/ dubbel, of eventueel met spindel.
Van alle genoemde types hebben we reeds samples op voorraad, waardoor wij spoedig kunnen voorzien in een vrijblijvende demo.


Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/www/dev3.burobergmans.be:/usr/share/php:/home/www/errorpages) in /home/www/dev3.burobergmans.be/www/eltrex/wp-includes/functions.php on line 2102